Reactie op mijn bericht "Stroommat"

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LizetteLizette

honden foto van Lizette

Aan allen die gereageerd hebben op mijn vraag,

Allereerst hartelijk dank voor alle reacties. Ik kon van te voren niet bedenken dat dit zoveel emoties losmaakte. Wellicht ben ik te summier geweest met het geven van info over mijn situatie.

Desalniettemin wil ik zeggen dat ik dol ben op mijn hond en hem nooit en te nimmer expres pijn zou willen doen. Ik had gehoord dat een schrikeffect eenmalig kan helpen bij ongewenst gedrag.

Onze Cocker Spaniel (1,5 jaar) wil zelf de buitenwereld verkennen. Hij luistert enorm goed en loopt altijd los bij het uitlaten. Maar omdat wij een groot erf hebben en hem niet constant in het oog hebben, willen wij ervoor waken dat hij niet zomaar over de weg vliegt.

Wij hebben destijds op puppycursus zelf een stroomband om gehad om het te voelen. Schrikbarend en dat zou ik nooit willen gebruiken. Ook werd aangegeven dat een stroomlijntje op zwakstroom wel zou kunnen werken bij erfbeveiliging en ja hoor: dit deed amper zeer, maar het schrikeffect was er wel.


Vandaar mijn vraag over de bekendheid van de stroommat. Maar mijn vraag is helaas niet beantwoord: niemand is hier bekend mee.

Met hartelijke groet,
Lizette

PS. Het is niet mijn bedoeling om weer een topic te openen, maar toch wilde ik mijn reactie nog even kwijt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Reactie op mijn bericht "Stroommat"" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: bijvoeden pups
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^